Våra användarvillkor

Resor

NorraSpanien.se är förmedlare av resor och säljer i dagsläget inte sina egna resor. Vi använder oss av en lokal välrenommerad resebyrå, BONITO NORTE VIAJES S.L. (hädanefter kallad Bonito Norte), som anordnar och genomför de aktuella gruppresorna som är listade på vår hemsida.

När du gör en intresseanmälan kommer den första kontakten att ske med oss, och sedan skickar vi vidare dig till Bonito Norte där bokning och betalning sker. Bonito Norte är fullt ansvarig för genomförandet av resan och deras resevillkor gäller.

Upphovsrättslagen

Allt innehåll på denna webbplats (text, fotografier m.m.) är skyddad av upphovsrättslagen, 1960:729, och får inte användas utan skriftligt godkännande. Inget av vårt innehåll får användas i kommersiellt syfte, om inte skriftlig tillåtelse har givits.

Vänligen notera

Vi strävar alltid efter att presentera så korrekt information som möjligt. Ibland kan flyglinjer, biluthyrning, hotell, restauranger, erbjudanden, etc. ändras utan vår vetskap. Dubbelkolla alltid innan du gör en bokning av något slag. NorraSpanien.se friskriver sig allt ansvar.

Senaste uppdaterad: 2019-09-23